Professionale Installatie

Vakkundige en professionele installatie
Afwerking met nette egalisatielaag

Bij Heat-it werken we voornamelijk met elektrische vloerverwarmingsmatten. Deze hoogwaardige VDE-gekeurde matten zijn 4 millimeter dik en voorzien van een dunne maar stevige verwarmingskabel. De matten kunnen aangebracht worden zonder hak- of breekwerk: ze worden gewoonweg over de ondervloer geplaatst. Bij sommige ondervloeren is het nodig om de vloer te isoleren met drukvaste isolatieplaten of kurkisolatie om het contactgeluid terug te dringen. Doordat de matten vrijwel direct onder de oppervlakte liggen, wordt de vloer zeer snel verwarmd. Bouwt u een nieuwe ruimte en is er nog geen dekvloer aanwezig, dan kunt u ook kiezen voor de verwarmingskabel van Magnum van 7 millimeter. Deze kunt u direct onder de dekvloer laten aanbrengen. Ook is het mogelijk om als bijverwarming verwarmingsfolie te laten installeren. Ideaal voor een speel- of yogaruimte.

Digitale thermostaat en egalisatielaag
Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming. Indien gewenst komen zij hiervoor bij u langs. Voor de installatie van de elektrische vloerverwarming werkt Heat-it met gepassioneerde installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring en streven bij iedere klus een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service na. Zij installeren de totale elektrische vloerverwarming, inclusief de Magnum X-treme Control thermostaat. Dit is een gemakkelijk te bedienen digitale klokthermostaat. Is de vloerverwarming geïnstalleerd, dan worden de verwarmingsmatten afgewerkt met een drukvaste en spanningsarme egalisatiemortel. Over deze egale laag kunt u vrijwel alle soorten vloerbedekking plaatsen.

Na de installatie ontvangt u een garantiebewijs, waarmee u tien jaar lang garantie hebt op het vloerverwarmingssysteem. Daarnaast ontvangt u een gebruiksaanwijzing en geven onze monteurs u de nodige uitleg over de vloerverwarming en het gebruik van de Magnum X-treme Control thermostaat.


 

installatie4-bewerkt.jpg

Waarom zou u kiezen voor elektrische vloerverwarming?

  • Geschikt als hoofd- en bijverwarming
  • Vloer warmt zeer snel op
  • Plaatsing over alle ondervloeren en onder veel soorten vloerbedekking
  • Minimale opbouwhoogte van 5 tot 6 mm
  • Kan in natte ruimtes aangebracht worden