Over ons

De jarenlange ervaring van Heat-it
Ervaren adviseurs en vakkundige installateurs

Heat-it is uw deskundige en betrouwbare partner voor de aanleg van elektrische vloerverwarming. Wij kunnen in iedere ruimte elektrische vloerverwarming aanbrengen: van woonkamer tot keuken en van badkamer tot bedrijfsruimte of praktijkruimte. Zélfs op bovenverdiepingen en in serres. Wij leveren de allerbeste materialen en zorgen voor een professionele installatie waar u geen omkijken naar heeft. Dit alles doen wij tegen een zeer betaalbare prijs.

Vertrouw op onze expertise
Naast particulieren kunnen zakelijke klanten en (onder)aannemers vertrouwen op de expertise van Heat-it. Zowel in Nederland als België. Bij Heat-it werken enthousiaste adviseurs met jarenlange ervaring in de branche. Zij kunnen indien gewenst bij u langskomen en voorzien u graag van een advies op maat. Zo weet u precies wat het beste tot zijn recht komt in uw ruimte. Daarnaast hebben we eigen installateurs in dienst: zij beschikken over de nodige vakkennis en ze streven een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service na!

Partners van Heat-it

Heat-it werkt samen met Vloerverwarming Store en VloerStart. Door samen te werken met deze twee partners kunnen wij u hoogwaardige producten, een snelle levering en nog meer service bieden. Zo worden onze materialen geleverd door zusterbedrijf Vloerverwarming Store. Dit bedrijf heeft alle materialen voor elektrische vloerverwarmingssystemen op voorraad, zodat we altijd kunnen leveren. Daarnaast werken we voor de aanleg van nieuwe vloeren met VloerStart. De specialisten van VloerStart kunnen u begeleiden in uw keuze voor een vloer. Kiest u parket, vinyl, laminaat, kurk, gietvloer of tapijt? Deze vloeren worden door vakkundige stoffeerders met zorg gelegd.